banner
Spor

Tepecikspor hazırlıkları başladı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, sezonun 28. haftasında sahasında Kepez Belediyespor ile 2-2 beraberlik sonrası 29. Haftada Büyükçekmece Tepecikspor hazırlıklarına başladı. 4 günde 2..

Tepecikspor hazırlıkları başladı
banner

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, sezonun 28. haftasında sahasında Kepez Belediyespor ile 2-2 beraberlik sonrası 29. Haftada Büyükçekmece Tepecikspor hazırlıklarına başladı. 4 günde 2 maçta 1 puan alarak ligde 5 puan kaybeden temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor müsabakasını ara vermeden, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümü ise teknik ve taktik çalışmalarla devam etti. Siyah-beyazlı ekip kuvvet çalışmasıyla idmanı sonlandırdı.

SİYAH BEYAZLI EKİBİN KALAN MAÇLARI

Temsilcimizin ligde son 6 maçı şu şekilde: Büyükçekmece Tepecikspor, Akhisarspor, Malatya Arguvanspor, Bursa Yıldırım, Erbaaspor ve son olarak kendi sahasında Efelerspor ile sezonu tamamlayacak. Temsilcimiz ligde 59 puanla lider olarak bulunuyor.

KEPEZ BELEDİYESPOR MAÇLARI

Kepez Belediyesporise sahasında Artvin Hopaspor, Muşspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Akhisarspor, Malatya Arguvanspor ve sezonu kendi sahasında Bursa Yıldırım maçı ile kapatacak. Antalya temsilcisi, ligde 57 puanla ikinci sırada bulunuyor. Malatya Arguvanspor’un deprem sonrası ligden çekilmesi sonucu her iki takımda maça çıkmadan hanesine 3 puan yazdıracak.Foto-Haber:Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası