banner
Gündem

Ticaret Borsasından TİGEM Genel Müdürüne ziyaret

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Genel Müdürü Hasan Gezginç’i ziyaret etti. Tarım ve hayvancılıkta karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Özkök,..

Ticaret Borsasından TİGEM Genel Müdürüne ziyaret
banner

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Genel Müdürü Hasan Gezginç’i ziyaret etti.

Tarım ve hayvancılıkta karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Özkök, “Türk tarımı ve hayvancılığı başta olmak üzere ithalattan ihracata, toprağa atılan tohumdan ineğe verilen spermaya, sofralarımıza ulaşan süt ve ete varana kadar çok verimli ve faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Özellikle son yılların çok önemli projesi olacak olan genomik teste tabi hayvan üretimine geçilmesi çalışmalarını öğrendiğimizde devletimizin tarım ve hayvancılıkla ilgili çalışmalarından gurur duyduk, çok mutlu olduk. Gördük ki yüreği memleket için çarpan insanlar var”diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası