banner
Gündem

TOGG sürüş deneyimi Aksaray’da

TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ OTOMOBİLİ TOGG’U DENEYİMLEMEK İSTEYENLERİN HAYALİ PARKSİTE’DE GERÇEK OLUYOR Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, test sürüşü için bugün Aksaray’a geliyor. TOGG’u deneyimlemek isteyenler kayıt yaptırarak direksiyonuna geçip,..

TOGG sürüş deneyimi Aksaray’da
banner

TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ OTOMOBİLİ TOGG’U DENEYİMLEMEK İSTEYENLERİN HAYALİ PARKSİTE’DE GERÇEK OLUYOR

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, test sürüşü için bugün Aksaray’a geliyor. TOGG’u deneyimlemek isteyenler kayıt yaptırarak direksiyonuna geçip, sürüş deneyimi yaşayacak.

Aksaray’da Kültür ParkSite AVM’de kurulacak olan ve 3 Mart’a kadar hizmet verecek stantta hem TOGG’un tanıtımı yapılacak, hem de isteyen vatandaşlara test sürüşü yaptırılacak.

TOGG T10X’i deneyimlemek isteyenlerin, TOGG’un internet sitesindeki (https://www.togg.com.tr/t10x-surus-deneyimi) başvuru formunu doldurarak kayıt oluşturmaları gerekiyor.

Form doldurma aşamasında, etkinlik yeri, isim – soy isim, yaş, telefon numarası ve e-posta bilgilerini doldurmaları isteniyor. Ayrıca “Daha önce TOGG ön sipariş sürecine katıldınız mı?” ve “Daha önce elektrikli bir araç kullandınız mı?” sorularının da cevaplanması gerekiyor.

Konu ile ilgili TOGG’un resmi sayfasından yapılan açıklamada da “T10X sürüş deneyimi şehrinize geliyor! Hemen kayıt olun, #DoğuştanElektrikli #T10X ile test sürüşü randevunuzu oluşturmak için sizi arayalım” denildi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası