banner
Gündem

TOKİ kurası heyecanı

‘İLK EVİM ARSA’ KURASI AKSARAY’IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 55 İLDE 39 BİN 380 HAK SAHİBİ İÇİN ÇEKİLECEK. AKSARAY’DA 17 NİSAN’DA YAPILACAK KURA ÇEKİLİŞİ İLE 120 HAK SAHİBİ BELİRLENECEK Çevre, Şehircilik..

TOKİ kurası heyecanı
banner

‘İLK EVİM ARSA’ KURASI AKSARAY’IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 55 İLDE 39 BİN 380 HAK SAHİBİ İÇİN ÇEKİLECEK. AKSARAY’DA 17 NİSAN’DA YAPILACAK KURA ÇEKİLİŞİ İLE 120 HAK SAHİBİ BELİRLENECEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ‘İlk İş Yerim’ projesi üçüncü etap kura çekimleri 7-28 Nisan tarihleri arasında 5 ilde ve ‘İlk Evim Arsa’ kuraları da 10-28 Nisan tarihleri arasında 55 ilde gerçekleştirilecek.   Aksaray’da kuralar 17 Nisan tarihinde 120 hak sahibini belirlemek için noter huzurunda yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerine Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ara verilmiş, süreç 6 Mart itibarıyla Ankara ile tekrar başlamıştı. 11 ilde devam eden afet konutlarının inşaları ile eş zamanlı yürütülen kura sürecinde yeni etap başladı. ‘İlk İş Yerim’ projesi üçüncü etap kura çekimleri için 7-28 Nisan tarihleri açıklanırken, ‘İlk Evim Arsa’ çerçevesindeki kuralar 10-28 Nisan tarihleri arasında toplam 39 bin 380 hak sahibi için çekilecek.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası