banner
Asayiş

Trafik magandaları tutuklandı

AKSARAY’DA YOLCU OTOBÜSÜNÜN ÖNÜNÜ KESİP, CAMINI KIRAN 2 KARDEŞ TUTUKLANDI Aksaray’da yolcu otobüsünün önünü kesip, taşla camını kıran Ali A. (27) ve kardeşi Furkan A. (25), ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’..

Trafik magandaları tutuklandı
banner

AKSARAY’DA YOLCU OTOBÜSÜNÜN ÖNÜNÜ KESİP, CAMINI KIRAN 2 KARDEŞ TUTUKLANDI

Aksaray’da yolcu otobüsünün önünü kesip, taşla camını kıran Ali A. (27) ve kardeşi Furkan A. (25), ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ ve ‘mala zarar vermek’ suçundan tutuklandı. Alkollü olduğu belirlenen iki kardeşin otobüsün önüne kesme anı ise yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, 05 Ekim Perşembe günü saat 05.30 sıralarında Aksaray -Ankara karayolu Acıpınar köyü yakınlarında meydana geldi. Ali A. 68 plakalı otomobille, iddiaya göre Aksaray’dan Ankara’ya yolcu taşıyan A.K. (58) yönetimindeki 68 plakalı yolcu otobüsünü sıkıştırdı. Otobüs şoförü A.K. de selektör yapıp, korna çalarak ikazda bulundu. Ardından Ali A., otobüsün önüne geçip durdurmak istedi.  Yanındaki kardeşi Furkan A.’da, aracın açık olan penceresinde el- kol hareketleriyle şoföre hakaretlerde bulundu. Şoför A.K.’nin yoluna devam etmesine rağmen Ali A., aracıyla otobüsün önünü kesmeye devam etti. O anlar da yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Bir yolcu da jandarmayı arayıp durumu bildirdi. Yaşanan gerginlik cep telefonu kameralarına yansırken, sürücülerin korku ve panikle otobüs sürücüsüne kapıyı açmamasını söyledi.

İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

Otobüs zorunlu olarak durduktan sonra da kardeşlerden biri yerden taş alıp otobüsün sürücü bölümündeki camını kırdı.  İki kardeş, aracıyla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine adrese gelen jandarma, cep telefonu kamera kayıtlarını izleyip, aracın plakasından yola çıkarak 2 kardeşi yakaladı. Otobüste yoluna devam etti.  Gözaltına alındıktan sonra hastanede yapılan testte alkollü oldukları belirlenen iki kardeş, ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ ve ‘mala zarar vermek’ suçundan tutuklandı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası