banner
Gündem

Trafikte görünür ol

Aksaray’da ‘Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol’ kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin trafikte görünür olmasını sağlamak ve trafik kazalarını..

Trafikte görünür ol
banner

Aksaray’da ‘Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol’ kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin trafikte görünür olmasını sağlamak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla ‘sürücülere reflektif yelek dağıtımı yapıldı. Ayrıca motorlu bisiklet ve motosiklet sürücüleri, koruma başlığı (kask) ile gözlük kullanımı konusunda bilgilendirildi. Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Kazalarının en aza indirilmesi amacıyla bilgilendirme, farkındalık ve denetim faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası