banner
Gündem

Tüm kurumlar uyum içerisinde çalışıyor

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un da katılım sağladığı toplantıda, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Kamu Başdenetçisi Şeref..

Tüm kurumlar uyum içerisinde çalışıyor
banner

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un da katılım sağladığı toplantıda, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, STK temsilcileri toplantısında Kamu Denetçiliği Kurumunun; toplum ile kamu arasında bütünleşmeyi sağladığını dile getirdi. Kamu Denetçiliği Kurumunun bugüne kadar birçok konuyu çözüme kavuşturduğunu aktardı.

Aksaray için bütün kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizin geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Aksaray’da kamu kurumları dahilsivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir çalışma sergilediklerini söyleyen Dinçer, “Aksaray’ımıza daha iyi hizmet edebilmek için her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Aksaray’ın gelişme açık bir kent olduğunu ve kamu yararına olacak her çalışmayı desteklediklerini söyledi.Toplantı son bölümünde KamuBaşdenetçisi Şeref Malkoç, STK temsilcilerinin sorularını cevapladı. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası