banner
Gündem

‘Türkiye’nin 100. yılında kadın girişimci sayımız artıyor’

VALİ KUMBUZOĞLU, KADIN GİRİŞİMCİLERİN GÜNÜNÜ KARANFİL İLE KUTLADI Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cumartesi pazarı içerisinde faaliyet gösteren Hanımeli..

‘Türkiye’nin 100. yılında kadın girişimci sayımız artıyor’
banner

VALİ KUMBUZOĞLU, KADIN GİRİŞİMCİLERİN GÜNÜNÜ KARANFİL İLE KUTLADI

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cumartesi pazarı içerisinde faaliyet gösteren Hanımeli Pazarı’nda çalışan kadınları ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu ve eşi kadın girişimcilere karanfil vererek günlerini kutladı.

Etkinlik sonunda konuşan Vali Kumbuzoğlu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi tüm kadınlarımızın gününü yürekten kutluyorum. Kendilerine, ailelerine ve çocuklarına ömür boyu huzur diliyorum. Kadınlar günü münasebetiyle burada çalışıp ev ekonomisine katkı sunan kadınlarımızı ziyaret ettik. Hanımeli pazarı gerçekten buram buram Anadolu kokuyor. Kadınlarımıza özel olduklarını hissettirmeye çalıştık.  Aslında her gün kadınlarımızın günü ama özellikle 8 Mart çok özel bir gün” dedi.

‘GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZ EKONOMİYE KATKIDA BULUNUYOR’

Kadınların bilimde, sanatta, ekonomide, sporda, siyasette ve her alanda aktif olarak yer aldığını vurgulayan Kumbuzoğlu, “Türkiye’nin 100. yılında kadın girişimci sayımız artıyor. Kadın elinin değdiği her işte, her aktivitede çok güzel sonuçlar ortaya çıktığını görüyoruz. Sayılarının daha da artmasını temenni ediyoruz. Özellikle girişimci kadınlarımızın ekonomiye sağladıkları katkıyı burada çok net görüyoruz. Bir ülkenin gelişmiş olduğunu gösteren en önemli ölçütlerden biri çalışma hayatında, ekonomide ve her alanda kaç kadının yer aldığı önemli bir kriterdir. Kadınlarımızın bu alanda sayılarının çoğalması için daha çok girişimlerde bulunmalıyız. Bu vesile ile öncelikle Aksaraylı kadın hemşerilerimizin ve tüm ülkemizde ki kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü tekrar tebrik ediyorum.” diye konuştu. Foto-Kamil İPEKLİ/ Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası