banner
Spor

U17 Ligi’nde heyecan sürüyor

Aksaray’da U17 Liginde 2. Hafta maçları tamamlandı. EĞİTİMSPOR’DAN FARKLI GALİBİYET Aksaray U17 Ligi’nde 2. hafta maçında Eğitimspor ile Aksaraygücü takımları karşı karşıya geldi. Eğitimspor rakibi Aksaraygücü’nü 6-0 mağlup ederek, liderlik..

U17 Ligi’nde heyecan sürüyor
banner

Aksaray’da U17 Liginde 2. Hafta maçları tamamlandı.

EĞİTİMSPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Aksaray U17 Ligi’nde 2. hafta maçında Eğitimspor ile Aksaraygücü takımları karşı karşıya geldi. Eğitimspor rakibi Aksaraygücü’nü 6-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu. Eğitimspor 2. haftanın ardından rakip kalelere 9 gol atarken, kalesinde ise henüz gol görmedi. Aksaraygücü SK takımı ise 2. haftanın ardından kalesinde tam 11 gol görürken rakip filelere ise henüz gol atamadı.

ANADOLU GENÇLER TAKIMI 2-1 KAZANDI

Aksaray U17’de Liginde 2. Haftasında Aksaray 68 SK ile Anadolu Gençler takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçta gol sesi çıkmadı. Maçı Anadolu Gençler takımı 2-1 kazandı. Anadolu Gençler takımı bu galibiyetin ardından puanını 6’ya çıkardı.

EKECİKSPOR’DANFARKLI GALİBİYET

Aksaray U17’de Liginde 2. Hafta maçında Ekecikspor ile Ortaköyspor takımları karşı karşıya geldi. Ekecikspor, her iki yarıda attığı gollerle maçı 7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ligde 2 galibiyetini aldı.

OSMANLI 1453 SPOR HANESİNE 3 PUANINI 3 GOLLE YAZDIRDI

Aksaray U17 Liginde 2. Hafta maçında Osmanlı 1453 Spor ile Gözlükuyuspor takımları karşı karşıya geldi. Maçı Osmanlı 1453 Spor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Osmanlı 1453 Spor hanesine 3 puanını 3 golle yazdırdı.(Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası