banner
Gündem

Ülke genelinde bayraklar yarıya indirildi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yedi gün süreyle milli yas ilan edildi ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray Üniversitesi’nde de (ASÜ) bayraklar yarıya indirildi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve..

Ülke genelinde bayraklar  yarıya indirildi
banner

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yedi gün süreyle milli yas ilan edildi ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray Üniversitesi’nde de (ASÜ) bayraklar yarıya indirildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ili etkiledi. Deprem bölgelerinde arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerin ardından bir genelge yayımladı ve ülke genelinde yedi günlük yas ilan edildi. Yüzyılın felaketinin ardından yurt genelinde ve dış temsilciliklerde olduğu gibi ASÜ’de de bayraklar yarıya indirildi. Uygulama 12 Şubat günbatımına kadar sürecek.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, Devletin ve milletin elbirliği içinde depremlerin yaralarını sarmaya çalıştığını belirterek, “Yüreğimiz ve dualarımız kardeşlerimizle. Hep birlikte bu zor günleri de aşacağız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası