banner
Gündem

Ulu Cami önüne iftar çadırı kuruldu

DİNÇER “HER GÜN BİN 500 KİŞİYİ AYNI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURACAĞIZ” Aksaray Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşları aynı sofrada buluşturmak için Ulu Cami önüne iftar çadırı kurdu. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma..

Ulu Cami önüne  iftar çadırı kuruldu
banner

DİNÇER “HER GÜN BİN 500 KİŞİYİ AYNI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURACAĞIZ”

Aksaray Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşları aynı sofrada buluşturmak için Ulu Cami önüne iftar çadırı kurdu. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygusunu en azami şekilde yaşatmaya çalıştıklarını bildiren Aksaray Belediyesi ekipleri, kurdukları iftar çadırında günlük bin 500 kişiyi aynı sofrada buluşturacak. Ramazan ayının tüm şehirde bolluk ve bereket içerisinde geçirilmesi için hazırlıklara başlayan Aksaray Belediyesi, iftar çadırında kendi aşçıları ile hijyen kurallarına uyarak yaptığı iftarlık yemekleri misafirlerine sunacak.

Ramazan ayı için hazırlıklarını sürdüren Aksaray Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahibi aileler için de sıcak yemek ikramında bulunacak. Ayrıca evinde kendi yemeğini yapma imkânı bulunan vatandaşlar içinde gıda kolisi dağıtımına da başlanıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte geleneksel hale gelen tahinli pide ikramı da bu Ramazan ayında vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Ramazan ayının her evde bolluk ve bereket içerisinde idrak edilmesi için çalıştıklarını belirten Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz, toplumumuzun dimağlarında yer edinen Ramazan geleneklerini bu yılda da yaşatmak istiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan pidesi, tahinli pide, ramazan kolisi ve sıcak yemek servislerini artırarak sürdüreceğiz. Ayrıca Ulu Cami önüne kurduğumuz iftar çadırımızda her gün bin 500 kişi ile aynı iftar sofrasında buluşacağız. Aksaray Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu Ramazan’ı beraber dolu dolu geçirmeyi arzu ediyoruz. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayı vesilesi ile başta Aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası