banner
Spor

Uşakspor’a konuk oluyoruz

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ligin 21’inci haftasında deplasmanda konuk olacağı Uşakspor hazırlıklarını teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde sürdürüyor. Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde yapılan antrenman,..

Uşakspor’a konuk oluyoruz
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ligin 21’inci haftasında deplasmanda konuk olacağı Uşakspor hazırlıklarını teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde sürdürüyor.

Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman çift kale maç ile sona erdi.

‘LİGDE ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ’

Takımın son durumunu değerlendiren Yıldırım, ”Lige galibiyetle başlamak takımımız adına iyi oldu. İkinci yarıda kaçırdığımız gollerde oldu ama sonuçta sahadan 2-1 galip geldik. Bu hafta deplasmanda Uşakspor’a konuk olacağız. Deplasmandan galibiyetle ayrılarak ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Ekip olarak da bunu yapacak gücümüz var. Her maça takım olarak farklı hazırlanıyoruz. Amacımız Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u en iyi yerlere getirmek” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası