banner
Gündem

Ustalık dönemi başlıyor

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ VE USTALIK DÖNEMİNİ BAŞLATTI Kesin olmayan sonuçlarla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti..

Ustalık dönemi başlıyor
banner

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ VE USTALIK DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Kesin olmayan sonuçlarla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer Aksaray halkının tercihleriyle yeniden seçildi.

Aksaray halkına ve AK Parti ailesine teşekkür eden Dinçer, ‘Kazanan Aksaray oldu. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EKSENİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Aksaray halkına hizmet etmek için gece gündüz koşturduklarını ve koşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Dinçer; “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ‘Gönül Belediyeciliği’ni sonuna kadar uygulamak ve gerçekleştirmek için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyoruz. 5 yıllık görev sürem boyunca şehrimizde tüm partilerle, toplumumuzun her kesimiyle, sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle ve odalarımızla istişare halinde olduk. Hepsiyle birebir görüştük, fikirlerini, düşüncelerini ve kanaatlerini aldık. Buna göre hareket ettik. Aldığımız ortak kararlarla onlarca büyük yatırımlar yaptık. 2-3 dönemlik hizmeti bir dönemde Aksaray’a getirmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz” diye konuştu.

‘HİÇ KİMSEYİ DIŞLAMADIK, FİKİRLERE AÇIK OLDUK’

‘Her zaman Aksaray için daha iyi ne yapabiliriz düşüncesiyle hareket ittik diyen’ Dinçer, “Aksaray’da Cumhurbaşkanımızın takdiriyle yeniden 5 yıl daha belediye başkanı olmak için partimiz tarafından aday gösterildik. Yaptığımız yatırımlar bir yana hemşerilerimize projelerimizi anlatırken bir taraftan da yeni dönemde yapacağımız projelerimizi ve yatırımlarla ilgili hızlı bir mücadele içerisine girdik. Aksaray’ımız için ne yapabiliriz?, daha güzel daha nezih bir şehir haline nasıl  getirebiliriz? bunun kaygısı içerisinde olduk. Hiç kimseyi dışlamadan herkesin fikrine riayet ederek çalışmalar içerisine girdik. Hamdolsun yaptığımız yatırımlar vatandaşlarımız tarafından karşılık buldu ve kazandık” dedi.

‘AKSARAY’DA HER ZAMAN KARDEŞLİK ESAS OLSUN’

Hiçbir polemik ve tartışmaya girmeden seçim sürecini güzel bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Dinçer; “Bu seçim sürecinde hiçbir zaman diğer partilerimizin adayları, onların öne sürdüğü fikirler, projeler ve çalışmalar, onların şahsım ve partimizle ilgili söylemiş oldukları söylemler konusunda da hiçbir zaman polemiğe ve tartışmaya girmedik. Yoksa söylenecek çok söz vardı ama biz Aksaray’da kardeşlik esas olsun, hepimiz her zaman yüz yüze bakacağız, bu şehirde beraber yaşayacağız dedik ve etik sınırlar içerisinde hareket etmek kaydıyla bu süreci geçirdik. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen çok güzel bir seçim sonucu aldık. Şerhsiz şüphesiz yaptığımız çalışmalarla ilgili hiçbir şaibeye yer bırakmaksızın bu neticeyi aldık” diye konuştu.

‘ŞEHRİMİZİ BÜYÜKŞEHİR VİZYONUYLA GELİŞTİRECEĞİZ’

Diğer seçimde aldığı sonuca en yakın parti ile arasındaki oy farkını 8-9 puana çıkardığını ve bu başarının yapmış olduğu çalışmaların halk nezdinde karşılık bulduğunu gösterdiğini ifade eden Dinçer; “Seçim sonuçlarının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonrada şehrimizin eksikleri, ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Ardından ortaya koyduğumuz vizyon projelerimizi tamamlayacağız. Bunlarla ilgili yatırım süreçlerini takip edeceğiz. Aksaray’ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu dönemde de şehrimizin her kesimiyle daha fazla diyalog içerisinde olacağız. Daha fazla görüşmeler gerçekleştireceğiz. Aksaray’ımızı bir büyükşehir vizyonu içerisinde geleceğe taşımak adına tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Kazanan Aksaray olmuştur. Bu oy ve çalışma sürecinde 7’den 70’e yanımızda olan, destek veren tüm hemşerilerimize ve teşkilat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası