banner
Asayiş

Uyuşturucu tacirlerini jandarma yakaladı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’nin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sultanhanı İlçe..

Uyuşturucu tacirlerini  jandarma yakaladı
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’nin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, B.Ç. ve İ.B. isimli şahısların Sultanhanı İlçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığını tespit etti.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda; 15 gram skunk, 2 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Ekipler tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası