banner
Gündem

Uzman ekipler deprem bölgesinde

KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN’DA 500 BİNANIN BİLİMSEL TEKNİKLER KULLANILARAK HASAR DURUMLARI BELİRLENDİ Kahramanmaraş Göksun’a hasar tespit çalışmalarına katılan Aksaray Belediyesine bağlı ekipler, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinesinde 500 binanın hasar..

Uzman ekipler  deprem bölgesinde
banner

KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN’DA 500 BİNANIN BİLİMSEL TEKNİKLER KULLANILARAK HASAR DURUMLARI BELİRLENDİ

Kahramanmaraş Göksun’a hasar tespit çalışmalarına katılan Aksaray Belediyesine bağlı ekipler, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinesinde 500 binanın hasar tespitini gerçekleştirdi.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ilk gününden itibaren tüm imkânlarını seferber eden Aksaray Belediyesi, afet bölgesinde incelemelerde ve hasar tespitinde bulunmak amacıyla mimar, inşaat mühendisi ve inşaat teknikerinden oluşan uzman ekibini gönderdi.

Deprem bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Bu büyük afet hepimizi derinden üzdü. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Arama kurtarma ve itfaiye ekiplerimiz arama kurtarma çalışmalarına katılarak canların enkazdan kurtulmasına katkı verdi. İş makinelerimiz, araçlarımız ve personelimizle depremde yapılması gereken ne varsa yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Belediyemizde görevli teknik personelimizden oluşan ekibimizi Kahramanmaraş’ta hasar gören binaların durumlarını raporlamak üzere görevlendirdik. Ekiplerimiz, ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde hasarlı binaların tespit edilmesi noktasında çalışmalar yürütüyor. Ülke olarak bu yarayı hep birlikte saracağız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası