banner
Gündem

Vali Aydoğdu için veda programı düzenlendi

Valililer Kararnamesi ile Erzincan  Valisi olarak atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu için veda programı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen veda programına Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı ile vali yardımcıları,..

Vali Aydoğdu için veda  programı düzenlendi
banner

Valililer Kararnamesi ile Erzincan  Valisi olarak atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu için veda programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen veda programına Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı ile vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katılım sağladı.

‘HAYATIMIN EN DEĞERLİ 3 BUÇUKYILINI AKSARAY’DA YAŞADIM’

Hayatının en değerli, en anlamlı yıllarını Aksaray’da yaşadığını söyleyen Vali Hamza Aydoğdu, hep birlikte güzel bir hikaye yazdıklarını söyledi. Aydoğdu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Aksaray bizim ilk göz ağrımız. Burada huzurlu çalışmamıza vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayat geçip gidiyor geriye sadece yaptığınız iyilikler ve insanların kalbinde bıraktığımız izler kalıyor.  Hayatımın en değerli 3 buçuk yılını Aksaray’da yaşadım. Aksaray’dan bir şeyler öğrenerek ve öğrendiklerimize bir şeyler katarak ayrılıyorum. Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İl Başkanlarımızla, STK temsilcilerimizle, basın mensuplarımızla, birim amirlerimizle ve kaymakamlarımızla bir aile olduk. Aksaray’ın önü açık. Benim bu şehir için en büyük temennim gelecek 10 yıl içinde Türkiye’nin en vizyoner ili olmasıdır. Yeter ki Aksaray birbirine kenetlensin ve sahip çıksın. Burada çok güzel bir hikaye yazıldı. Bu bayrağı ve  bu hikâyeyi yeni gelen valimiz güzel yerlere taşıyacaktır.”

‘İDARECİLİĞİN HAKKINI VEREN GERÇEK BİR VALİ OLDU’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Vali Aydoğdu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek“ İdareciliğin temel esprisi muhatap olduğunuz insanların gözlerinden yaptığınız işin doğruluğunu, yanlışlığını anlayabilmektir. Sayın Valimiz bunu layıkıyla anlayan idareciliğin hakkını veren gerçek bir vali oldu. Sayın Valimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

‘GECESİYLE GÜNDÜZÜYLE HEP ŞEHRİMİZ İÇİN KOŞTUK’

Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise “İl Başkanlığı dönemimde de sürekli birlikte çalıştığımız valimizle gecesiyle gündüzüyle hep şehrimiz için koştuk. Şehrimize hizmet etmenin yoluna baktık. Dedikodulara fırsat vermedik. İnşallah bundan sonra da valimizin Erzincan görevinin çok güzel şekilde olacağına ve güzel makamlara, mevkilere geleceğini umut ediyorum. Erzincan’da bizi en güzel şekilde layıkıyla temsil edeceği hatta devleti temsil edeceği anlamıyla da kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

‘AKSARAY’A KATTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aydoğdu’ya Aksaray’a kattıkları ve yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi. Kaşlı, yaptığı açıklamada, “İyi niyetle ve samimiyetle 24 saatini 3 buçuk yıldır şehrimize adayan Valimiz yolun açık olsun” dedi.  Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası