banner
Gündem

Vali’den öğrencileri sevindiren haber

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile beraberindeki kurum müdürleri şehir merkezindeki okullarda kantin işletmecileriyle bir araya geldi. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Aydoğdu, “Bu şehirde bir çocuğumuz veya..

Vali’den öğrencileri sevindiren haber
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile beraberindeki kurum müdürleri şehir merkezindeki okullarda kantin işletmecileriyle bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Aydoğdu, “Bu şehirde bir çocuğumuz veya vatandaşımız aç veya açıkta ise bu hepimizin boynuna vebaldir. Dünyada bir ekonomik sıkıntının olduğunu biliyoruz. Ekonomik sıkıntıdan daha büyüğü ise ahlaki sıkıntılardır. Durduk yere herkes fiyatları artırıyor. Bu doğru değil. Bizler buna Aksaray’dan başlayarak bir çözüm bulacağız. Çay bundan sonra Aksaray’daki kantinlerde 2 liraya satılacak. Bu fiyatları belirlerken en kaliteli ürünleri baz aldık. Biraz fedakârlık yapacağız” dedi.

Özellikle temel gıda maddelerine çocukların ulaşması gerektiğini aktaran Aydoğdu, “Bu fiyatları belirlerken ince eleyip sık dokuduk. Biz şehir olarak üzerimize düşen vazifeyi yapacağız. Gönül rızasıyla bir standart belirleyeceğiz. 50 kuruş veya 1 liralık indirimler bile bizim için çok önemli” diye konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası