banner
Spor

Wushu’da 5 Türkiye birinciliği

Aksaraylı sporcular Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 6-28 Şubat 2024 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen ve 56 ilden 2 bin 200 sporcunun katılım..

Wushu’da 5 Türkiye birinciliği
banner

Aksaraylı sporcular Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 6-28 Şubat 2024 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen ve 56 ilden 2 bin 200 sporcunun katılım gösterdiği Türkiye Şampiyonası’nda Aksaray rüzgarı esti.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Aksaray İl Temsilcisi Soner Yılmaz, Aksaray’dan yarışmaya katılım sağlayan 4 sporcuyla toplamda beş Türkiye birinciliği, bir Türkiye ikinciliği ve iki Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi.

Kaan Gümüşsoy, DaoShu 3. GuidinTürkiye1.’si ve ChangQuan 3.Guidin Türkiye 3.’sü, Ali Rıza Argun, Taijiquan 3. Guidin Türkiye 3.’sü ve Taijijian 3. Guidin Türkiye 1.’si İlayda Yılmaz, Taijiquan 3. Guidin Türkiye 2.’si ve Taijijian 3. Guidin Türkiye 1.’si, Soner Yılmaz, Taijiquan 3. Guidin Türkiye 1.’si ve Taijijian3. Guidin Türkiye 1.’si olarak derece yaptı. Haber: Alim ÖZTAŞ  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası