banner
Gündem

Yakıt ve trafikteki avantajı motosiklete talebi artırıyor

2024 yılında yeni sezon motosikletler bayilerde yerini alırken, artık yeni motosikletler tescil ve plaka olmadan trafiğe çıkamayacak. Fatih Mahallesinde 5 yıldır motosiklet satışı yapan esnaf Tahir Kara, “2023 yılı motosiklet..

Yakıt ve trafikteki avantajı motosiklete talebi artırıyor
banner

2024 yılında yeni sezon motosikletler bayilerde yerini alırken, artık yeni motosikletler tescil ve plaka olmadan trafiğe çıkamayacak.

Fatih Mahallesinde 5 yıldır motosiklet satışı yapan esnaf Tahir Kara, “2023 yılı motosiklet satışları açısından çok verimli geçti. Yaz sezonunda sıfır motosiklet yetiştirmekte zorluk çektiğimiz günler oldu. Şu anda 50 cc den bin cc motosiklete kadar birçok seçeneklerimiz var. Sıfır motosiklet fiyatlarımız ise 29 bin liradan başlıyor ve 500 bin liraya kadar çıkıyor. Su soğutmalı, hava soğutmalı, yağ soğutmalı çeşitlerimiz var. Bunun yanında kasklarımız,  mont, pantolon gibi özel ürünlerimiz de mevcut” dedi.

ARTIK VE TESCİLSİZ RUHSATSIZ MOTOR ALIMI BİTTİ

Motosiklet alacak kişilere kredi kartı ile çeşitli taksit imkanı da sunduklarını belirten Kara, “Ortalama, 3’ten başlayıp 12 aya kadar taksit seçeneklerimiz var. Bu durum da satışlarımız artırmaya başladı. Yeni yıl itibarı ile motosikletlerin tescillerini de bayiler olarak biz yapıyoruz. Bayiler olarak tescili hazırlayıp müşteriye teslim ediyor. Artık ruhsatsız motor alımı bitti. Cezalarda yükseldiği için tescilli motosiklet kullanmak daha iyi oldu. 100 kilometrede ortalama 2 ile 2,5 litre yakıt tüketimi var. Bu durum vatandaşları motor kullanımına yönlendiriyor. Yeni tip motorlar yakıt cimrisi ve kullanışı motorlar. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 2 tekerlekli motosikletlere ilginin iyi olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası