banner
Spor

‘Yeni bir ekip ile adımızı 1. lige yazdıracağız’

YENİ SEZON ÖNCESİ 1989SPORCULARI VE TEKNİK EKİBİ BİR ARAYA GELDİ 2023-2024 sezonu öncesinde TVF Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nin iddialı ve adından oldukça bahsettiren takımı Aksaray 1989 Spor Kulübü sporcuları ve teknik..

‘Yeni bir ekip ile adımızı 1. lige yazdıracağız’
banner

YENİ SEZON ÖNCESİ 1989SPORCULARI VE TEKNİK EKİBİ BİR ARAYA GELDİ

2023-2024 sezonu öncesinde TVF Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nin iddialı ve adından oldukça bahsettiren takımı Aksaray 1989 Spor Kulübü sporcuları ve teknik ekibi ile sezon öncesinde Kulüp Başkanı Ferit Gemici tarafından organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ferit Gemici, “Yeni sezon öncesinde üst düzey oyuncularımızla iyi bir kadro kurduk. Aramızda şampiyonluğu yaşamış oyuncularımız var. 2 yıldır play off’lara gidiyoruz ve çeyrek finalde eleniyoruz. Bu yıl bu takım Aksaray’da şampiyon olacak. Finaller de şampiyon olup adımızı 1. Lige yazdıracağız. Bunu ekip olarak başaracağız. Yeni bir teknik ekiple ligde emin adımlarla yürüyüp hedefimize ulaşacağız” dedi.

‘SONU ŞAMPİYONLUK OLUR’

1989 Spor Kulübü antrenörü Tuncay Öcal, “Yeni bir heyecan,  yeni bir solukla Aksaray’da voleybolun temelinden başlayarak hayallerimizi gerçekleştireceğiz. İlk önce 1. Lig daha sonra Sultanlar Ligi’ni hedefleyerek yola çıktık. Oyuncularımızın birçoğu şampiyonluk yaşamış ve final görmüş. Kurmuş olduğumuz bu ekipte bize bu heyecanı yaşatacak sporculardan oluşuyor. Özellikle sporcularımızı seçerken göstermiş oldukları geçen yılki performansları da göz önünde bulundurarak transfer ettik. Yeni sezon öncesinde düşündüğümüz transferleri yapıp takımımızı daha da güçlendireceğiz. İnşallah 1989 Spor Kulübü’nü hepimiz alkışlayarak Aksaray takımımızı 1. Lig’e çıkartmanın gururunu yaşatacağız. Sanki sıfırdan kurulmuş bir takım gibi heyecanla buraya geldim. Çünkü yeni başlangıçlar insanları heyecanlandırır. Bu heyecanı ilk başladığımda Kuzeyboru’da yaşamıştım. Bugünde yaşıyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur” diye konuştu.

‘SPOR CAMİASI OLARAK TAM DESTEK VERİYORUZ’

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “2023-2024 voleybol sezonunda 1989 takımına bizde tam destek veriyoruz. Bizlerde amatör kulüpler olarak Ferit Gemici’yi destekleyeceğiz. İnşallah 1 tanesi 1 Lig’de 1 tanesine süper ligde olan 2 takım olacak” diye konuştu.

‘YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAYACAĞIZ’

Takım oyuncularından Ceren Şenol, “Orta oyuncu olarak görev alıyorum ve Aksaraylıyım. Bizim Ferit başkanla yarım kalmış bir hikâyemiz var. İnşallah bu yıl şehrimize 1. Lig kupasını getirmek istiyoruz. Şimdiden güzel ve başarılı bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası