banner
Asayiş

Zabıta ekipleri fahiş fiyat denetimlerini sürdürüyor

Aksaray Belediyesi zabıta ekipleri, Kahramanmaraş depremlerinin ardından fırsatçılığın ve fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek için denetim başlattı. Zabıta ekipleri, zincir marketler başta olmak üzere birçok işletmede incelemelerde bulundu. Asrın felaketinden..

Zabıta ekipleri fahiş fiyat denetimlerini sürdürüyor
banner

Aksaray Belediyesi zabıta ekipleri, Kahramanmaraş depremlerinin ardından fırsatçılığın ve fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek için denetim başlattı. Zabıta ekipleri, zincir marketler başta olmak üzere birçok işletmede incelemelerde bulundu.

Asrın felaketinden sonra temel gıda malzemelerinde alışveriş yoğunluğu başladı. Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri deprem sürecinde zincir marketlere kent genelinde sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği zincir marketlerde arz talep açığı ortaya çıktı. Deprem sonrası fırsatçılara geçit vermemek üzere yapılan denetimlerde ise işletmelere yasal uyarılarda bulunuldu. Ekipler bu süreçte denetimlere devam edileceğini ifade etti.

Denetimlere ilişkin açıklamada bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  “Ülkemizde meydana gelen depremler sonrası vatandaşlarımızın bütçesi, sağlığı ve güvenliği için fırsatçılık yapan işletmelere karşı fahiş fiyat denetimlerimiz devam ediyor. Yaptığımız denetimlerde özellikle deprem sürecinde halkımızın sıklıkla ihtiyaç duyduğu gıda ve kıyafet gibi ürün satışlarına yönelik birçok sektörde denetimler yapılmıştır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası