banner
Gündem

Zengin’den Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen etkinliğin ardından kentte bir dizi esnaf ziyareti yapan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin daha sonra Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren..

Zengin’den Vali  Kumbuzoğlu’na ziyaret
banner

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen etkinliğin ardından kentte bir dizi esnaf ziyareti yapan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin daha sonra Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki heyetle Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray Valiliği görevinde başarılar dileyen Zengin, “Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile uzun yıllar mecliste beraber görev yaptık. Aksaray’ı şanslı görüyorum. Bizim mecliste kendisi ile çok verimli çalışmalarımız oldu. Aksaray’a çok güzel çalışacağınız bir ekip başı geldiğini söyleyebilirim. Mecliste milletvekillerimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Zengin, Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta, sanayi ve turizmde iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, bu kapsamda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Aksaraylı esnaflarla da görüşen Zengin, tüm esnaflara bereketli ve bol kazançlar diledi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası