banner
Gündem

Zincir marketlerde Ramazan denetimi

Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü yetkilileri, kentteki zincir marketlerde yaptıkları denetimde temel gıda ürünlerinin son kullanma tarihini kontrol etti. Reyonları gezen ekipler, içinde çeşitli..

Zincir marketlerde  Ramazan denetimi
banner

Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü yetkilileri, kentteki zincir marketlerde yaptıkları denetimde temel gıda ürünlerinin son kullanma tarihini kontrol etti.

Reyonları gezen ekipler, içinde çeşitli gıda malzemelerinin de olduğu Ramazan kolilerini inceledi. Soğuk zincir ürünlerinin gıda güvenliği kriterlerine uygunluğunu denetleyen ekipler, vatandaşlara marketlerdeki ürünlerle ilgili herhangi bir sorunla karşılaştıklarında ALO 174 Gıda Hattı’na bildirmeleri gerektiğini anlattı. Gıda kontrol ekipleri, ürün gramajı, irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında da ürünleri inceledi.

‘TARLADAN SOFRAYA TÜM GIDALARI DENETLİYORUZ’

Tarım Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Ramazan ayında denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Saklav, “Tarladan sofraya güvenilir gıdanın temini için gıda zincirinin her aşamasında, tarlada, bahçede, seralarda, üretim alanlarında olduğu kadar gıdanın işlendiği, en son tüketime sunulduğu işletmelerimizin denetimlerine Ramazan ayında da devam ediyoruz. Halkımız için denetimlerimiz aralıksız sürecek” dedi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası