Gündem

5. Hasandağı Dağcı Şenliği 29-30 Haziran’da başlıyor

aksaray”da 29-30  haziran tarihlerinde düzenlenecek hasandağı dağcılık Şenliklerinin bu yıl 5.”si kutlanacak.    aksaray”da 29-30  haziran tarihlerinde düzenlenecek hasandağı dağcılık Şenliklerinin bu yıl 5.”si kutlanacak. aksaray”ın turizm ve tanıtımı açısından..

5. Hasandağı Dağcı Şenliği  29-30 Haziran’da başlıyor
banner

aksaray”da 29-30  haziran tarihlerinde düzenlenecek hasandağı dağcılık Şenliklerinin bu yıl 5.”si kutlanacak.   
aksaray”da 29-30  haziran tarihlerinde düzenlenecek hasandağı dağcılık Şenliklerinin bu yıl 5.”si kutlanacak. aksaray”ın turizm ve tanıtımı açısından olumlu yönde katkılar sağlayacak olan şenliklere yurdun dört bir yanından çok sayıda dağcı ve doğa tutkununun aksaray”a gelmesi bekleniyor. katılımcılar kamp ve kişisel malzemelerini yanlarında getireceklerdir. zirve tırmanışı için kask bulundurulması gerekmektedir. İl dışından erken gelen katılımcılar için aksaray gençlik hizmetleri spor İl müdürlüğü dağılgan tesisleri bahçesinde kuracakları kendi çadırlarında konaklama yapabilecektir. sayı kayıt öncelik sırasına göre belirlenecektir. dağcılık etkinliğinin ağır fiziksel güç gerektirmesinden dolayı 16 yaşından küçük katılımcıların katılması uygun değildir. katılımcıların kayıt için www.aksaraykulturturizm.com adresine kayıt yaptırmaları. kamp alanında içme suyu bulunmamaktadır içme sularının kişisel olarak temin edilmesi. kamp alanında kullanma suyu temin edilecektir. yemek ikramı tarafımızdan seyyar mutfak kurularak karşılanacaktır. etkinlik için kayıt yaptırmadan gelenler kamp alanı dışına çıkartılacaktır. buluşma yeri aksaray hükümet meydanı olup ve katılımcılar kamp malzemelerini sağlanan taşıma aracına teslim ederek kamp yerinde teslim alacaklardır.
ulaşım araçları valiliğimizce sağlanacaktır. etkinlik sürecinde çöplerin, atıkların poşetlenip çantada muhafaza ile şehre getirilmesi. kamp yerimiz yardıbaşı yayla mevkii olup rakımı 1980 m”dir. kamp gecesinin soğuk olabileceği düşünülerek uygun kamp malzemeleri ile yardımcı malzemelerin alınması önem taşımaktadır. İl dışından kendi olanakları ile gelmek isteyen sporcular (Önceden İsim, sayı bildirmek koşuluyla) direk olarak yardıbaşı yayla mevkii kamp alanına geçebilirler. başvuru ve bilgi İçin: il dışından bireysel ve kulüp olarak katılacakların iletişime geçmeleri ve kesin katılım durumlarını bildirmeleri gerekmektedir.
 
faaliyet programı:
 
29 haziran 2019 cumartesi
10.00 hükümet meydanı”nda toplanma ve kayıt
12.00 valilik önü tören
13.00 hasandağı yardıbaşı yayla bölgesine hareket
14.00 hasandağı kamp alanına varış çadırların kurulması
18:00 akşam yemeği ikramı
21.30 sessizlik, dinlenme
 
 
30 haziran 2019 pazar
04.00 hasandağı (3268 m) zirvesine hareket
13.00 kamp yerine varış
13.00 Öğlen yemeği ikramı
16.00 çadırların toplanması ve katılım belgelerinin verilmesi
17.00 aksaray”a hareket ve varış
18.00 aksaray”dan misafirlerin uğurlanması ile proğram sona erecek
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası