banner
Siyaset

AK Parti tam kadro sahada

AK Parti Aksaray Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Aksaray’ın her noktasında vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda bugüne kadar yapılan yatırımların..

AK Parti tam kadro sahada
banner

AK Parti Aksaray Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Aksaray’ın her noktasında vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda bugüne kadar yapılan yatırımların taçlandırılması için destek istiyor.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek isteyen Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan’ı; Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk, İGM ve Belediye Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmıyor.

‘AKSARAY İÇİN EL ELE’

Aksaray’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Aksaray İl Başkanı Aktürk, bu yolda 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu aktardı. Başkan Aktürk; “Teşkilatımız, Milletvekili adaylarımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Esnafımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diliyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Aksaray’ımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah birlik, beraberlik, kardeşlik içinde AK Parti teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapacağız. ‘Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman, Doğru Adam’ için çok çalışacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza balkon konuşmasını yaptıracağız. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun” dedi.

‘HALKA HİZMETİ HAKK’A HİZMET’

Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu; “14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için saha çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, onun kadrolarına olan desteği ve duaları bizleri çok mutlu ediyor. 14 Mayıs akşamı da Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferle seçimden çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve O’nun liderliğinde Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir” diye konuştu.

‘TARİHİ BİR ZAFER YAŞAYACAĞIZ’

Gittikleri her yerde esnafların ve vatandaşların teveccühüyle karşılaştıklarını dile getiren milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, vatandaşlara bu güne kadar partilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Başkanlığı döneminde sürekli sahada olduklarını, bunu halkın çok iyi gözlemlediğini vurgulayan Altınsoy, “Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Aksaray’ımızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır. İnanıyorum ki 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında Türkiye Yüzyılı’nın kapısını bu millet sonuna kadar açmış olacaktır.”

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

14 Mayıs Seçimlerinin Türkiye’nin istikbali için çok önemli olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Sevinç Kasal ise, “14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü 14 Mayıs Seçimleri sıradan bir seçim değil. Bizler de vatandaşlarımız da bunun farkında. Onun için tüm teşkilat mensuplarımızla beraber dur durak bilmeden yollardayız, çalışıyoruz ve Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Aksaray’ımızdan çok güçlü bir ses vereceğiz” dedi.

‘14 MAYIS MİLLİ BİR HAREKTTİR’

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği adına taşıdığı önemin farkında olduklarını belirten Milletvekili adayı Av. Sinan Özkan da, “Bu seçim milli ve manevi değerlerimizin korunması açısından bir kader seçimidir. En çok da gençliğimizin istikbaline giden yolu belirleyeceğimiz bir seçimdir. Kirli ortaklıklara hayır diyeceğimiz bir seçimdir. Bu seçim milletimizin milli ve manevi menfaatleri çerçevesinde bir ve beraber olması gereken bir seçimdir. Bu seçim, milletimizin bir millet hareketi olarak 21 yıl önce ülkemizin aydınlık geleceği için yola çıkmış ve bu yolda asırlık hizmetlere damga vurmuş, AK Parti çatısı altında Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağı bir seçimdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la güçlü bir gönül bağı olan hemşehrilerimizin 14 Mayıs’ta da AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğine inancımız tamdır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası