banner
Siyaset

‘Aksaray 14 Mayıs’ta hakkını teslim edecektir’

TURAN YALDIR: “AKSARAY’A YAKIŞANI YAPACAĞIZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ İLKESİYLE YOLA ÇIKTIK” 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ettiklerini söyleyen Millet İttifakı Aksaray Milletvekili..

‘Aksaray 14 Mayıs’ta hakkını teslim edecektir’
banner

TURAN YALDIR: “AKSARAY’A YAKIŞANI YAPACAĞIZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ İLKESİYLE YOLA ÇIKTIK”

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ettiklerini söyleyen Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, programlar kapsamında saha çalışmalarına Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde devam etti. “Aksaray’a yakışanı yapacağız, birlikte kazanacağız “ilkesi ile Aksaray merkez, köy, kasaba, belde ve ilçelerde ardı ardına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Yaldır, seçmenle buluşmalarında sorunları dinlediklerini, tüm toplumsal kesimlerin taleplerini aldıklarını ve adım attığı her yerde sevgiyle karşılandıklarını kaydetti. Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafları selamlayan Yaldır, işyerleri ve sokaktaki vatandaşların sıcak ve samimi ilginin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Yaldır, ziyaretlerinde cadde üzerinde bankamatikten para çeken vatandaşlarla hayat pahalılığı üzerine sohbet etti. Türk Lirasının her geçen gün eridiğini söyleyen vatandaşlar, “Paramızda rakamlar büyüdü alım gücümüz düştü. Bugün aybaşı, gördüğünüz gibi maaşımızı çekiyoruz ama eve gitmeden bitiyor, böyle nereye kadar devam edeceğiz bilemiyoruz” ifadelerini kullandı. Turan Yaldır ile karşılaşan bir başka vatandaşta, “Seni ne çok bekledik. Ne çok özlemişiz. Allah’ım seni korusun sizin gibi genç milletvekillerimiz Aksaray’a layık olduğu hizmeti getirecektir. Ankara’ya gidince Aksaray’ı unutanlardan olmayacağınıza inancım tam” sözleriyle Yaldır’a olan desteğini dile getirdi.  Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde ziyaretlerini tamamlayan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır’a İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Millet İttifakı yöneticileri eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası