banner
Siyaset

Aksaray AK Parti’de temayül yoklaması

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını belirlemek için sandık kurdu. 986 partili, 4 kişilik milletvekili listesinde adını görmek istedikleri aday adaylarına oylama, bilgisayar üzerinden elektronik olarak yapıldı. Ak Parti..

Aksaray AK Parti’de temayül yoklaması
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını belirlemek için sandık kurdu. 986 partili, 4 kişilik milletvekili listesinde adını görmek istedikleri aday adaylarına oylama, bilgisayar üzerinden elektronik olarak yapıldı.

Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri için temayül yoklaması yaptı. Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yoklamaya, partililer yoğun ilgi gösterdi. Salon önündeki alanda milletvekili aday adayları, kurdukları stantlarla partililerden listelere kendi adlarını yazmaları için destek istedi. Aksaray genelinde 986 partili, 46 milletvekili aday adayının bulunduğu listeden, 4 adayın adını yazarak sandıklara attı.

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, kullanılan oyların Ak Parti Genel Merkezi’nde değerlendirileceğini söyledi. Aktürk, “Temayül e-temayül şeklinde başladı. Sistemden adaylara atanmış kartlarla ekrana okutulduğu zaman aday adaylarımızın görüntüleri ile isimleri çıkıyor. İlimizin 4 vekili olduğu için 4 tane aday adayına yaklaşık 1 dakikalık süre içinde oyu kullanıp işlem tamamlanıyor. Bu sistem hem 2 ton kırtasiye tasarrufu sağlarken hem de aynı zamanda hızlı sonuç almak için oldukça faydalı oldu. Aksaray’da oy kullanma işlemi bittiğinde seçim işleri başkanlığı ile Cumhurbaşkanımızın ekranında tüm Türkiye görebiliyor. Şehrimize, ülkemize ve 46 aday adayımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası