Siyaset

Aksaray heyetinden Bakan Uraloğlu’na ziyaret

AKSARAY HEYETİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza..

Aksaray heyetinden Bakan Uraloğlu’na ziyaret
banner

AKSARAY HEYETİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Aksaray heyeti, ulaşım noktasında daha fazla yatırım alması, çevre illere ve ilçelere bağlantısı sağlanan mevcut yolların iyileştirilmesi konusunda Uraloğlu’na proje sundu. Bakan Uraloğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray’ın bağlantı yollarıyla ilgili taleplerin Bakan Uraloğlu’na aktarıldığını ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise Aksaray’da beklenti içerisinde bulunan ve talep edilen yolların yapımı konusunda Bakan Uraloğlu’ndan müjdeli haberler aldıklarını söyledi. Aydoğdu, ayrıca AK Parti teşkilatı olarak Aksaray için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti.

Dinçer, şehrin ulaşım ve altyapısı ile devam eden projelerle ilgili Bakan Uraloğlun’a brifing verdi. Dinçer, Aksaray’ın şehir giriş ve çıkışlarında yapılan düzenlemelerde desteği için Bakan Uraloğlu’na ayrıca teşekkür etti.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası