banner
Siyaset

‘Aksaray tarihinin en yüksek oyunu alacağız’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı,  Cumhur İttifakı’yla birlikte Türkiye Yüzyılı için MHP kanadındaki çalışmaları ve seçime dair merak edilenleri katıldığı bir televizyonun canlı yayın programında anlattı. Aksaray..

‘Aksaray tarihinin en yüksek oyunu alacağız’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı,  Cumhur İttifakı’yla birlikte Türkiye Yüzyılı için MHP kanadındaki çalışmaları ve seçime dair merak edilenleri katıldığı bir televizyonun canlı yayın programında anlattı.

Aksaray tarihinin en yüksek oyunu 14 Mayıs seçimlerinde alacaklarını kaydeden Ramazan Kaşlı, halkın teveccühlerinin olumlu yönde olduğunu belirtti. Milletvekili adayı Kaşlı, “Ben dahil 4 adayımız için çok güzel tepkiler aldık. İlk 2 adayımızı merkezden, bir adayımızı Eskil’den, bir adayımızı Ortaköy’den çıkardık. Aksaray tarihinin en yüksek oyunu alacağız. Cumhur İttifakı, Aksaray’da 4-0 olacak” dedi.

Kaşlı, listedeki 4 vekilin de aktif olarak çalıştığını; kişi ve parti ayırt edilmeden yardım isteyen herkesin yardımına koştuklarını belirtti. Milletvekili olduğu dönemde de Ankara’da, Aksaray’ı en güzel şekilde temsil ettiğini vurgulayan Kaşlı, “Benim bir ayağım Aksaray’da bir ayağım ise Ankara’da. Bunu tüm halkımız görüyor. Bize ulaşmak isteyenlere kapımız her zaman açık.  Bizim için önemli olan şey sorunları çözmektir” diye konuştu.

MHP görevlendirmesiyle Aksaray’ın ilçe, kasaba ve köylerinde düzenli olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini bildiren Kaşlı, “Hem Aksaray’ımız için hem de Türkiye için çabalıyoruz. TBMM çatısı altında MHP Grubu olarak 11 ülkede yapılan temaslarda hem ülkemizi hem de partimizi en iyi şekilde temsil ettik. Ülkemizi ve vatandaşlarımızı ilgilendiren her sorunu çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Aziz milletimize hizmet için durmadan, yorulmadan ve yılmadan çalışacağız. Geçen beş yılda olduğu gibi vatandaşlarımız bizimle tüm sorunlarını paylaşabilirler. Onların her türlü derdiyle dertleniyor ve çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ramazan Kaşlı, “Milli Savunma alanında kendimizi nasıl geliştirdiğimizi her an anlatıyoruz. Eskiden NATO izin vermiyordu ancak şimdi bizim olanı, hakkımızı savunarak alıyoruz. Biz tüm ülkücüler olarak kendimizi geliştirmeye ant içtik. Diğerleri gibi farklı konuşup farklı iş yapmıyoruz. NATO vesayeti son buldu. Apo’ya kim özgürlük istiyorsa bu seçim onların sonu olacak. Milletimiz kazanacak” diye konuştu.

BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ’

Makam mevki ya da koltuk sevdalısı olmadıklarını dile getiren Kaşlı, “Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Bizim destek verdiğimiz isim, Türkiye Yüzyılı’nı başlatan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim Türkiye’nin yükselmesi dışında bir beklentimiz yoktur. Makam ve koltuklar önemsizdir. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Bizim için önemli olan ülkemiz. Türkiye’nin, Türkiye Yüzyılı olması için verdiğimiz savaşı herkes görüyor. Koltuk sevdalısı olanlar seçime 2 ay kala ‘hükümet istifa’ sloganları atıyor. Bu tamamen art niyetli bir eylem. Seçime zaten 2 ay kalmış. Ortalığı karıştırmak için ülkeyi kışkırtıyorlar, bu oyunlara düşmemeliyiz” ifadelerine yer verdi.

‘MHP VERDİĞİ SÖZLERİN ÇOĞUNU TUTTU’

MHP’nin seçim öncesinde verdiği vaatleri, seçim sonrasında tuttuğunu ifade eden Ramazan Kaşlı şöyle konuştu: “EYT 3 bin 600 ek gösterge sözümüzü tuttuk mu? Tuttuk. Ayasofya’mızı müze olmaktan kurtararak Camii olmasını sağladık mı? Sağladık. Azerbaycan’da Karabağ Zaferi’ne yardımcı olduk mu? Olduk. Hem kendimiz hem kardeşlerimiz için çalışıyoruz. Diğer partiler seçim vaatlerini yerine getirmiyor. Herkes konuşabilir. Önemli olan icraata geçmektir. Biz konuştuğumuz şeylerin birçoğunu hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz. Halkımız için çalışmayı asla bırakmayacağız. Türkiye Yüzyılı’nda verilen tüm sözler tutulacak.”

‘BİZDEN KOPANLAR DİĞER PARTİLERE YAMA YAPILDI’

Ramazan Kaşlı, hayatın hesapla değil nasiple olduğunu vurgulayarak, insanın verdiği her kararın doğru sonuçlar çıkartmadığını söyledi. Kaşlı, “15 milletvekilimiz başka partilere giderek saf dışı bırakıldı. HDP- Yeşil Sol’a karşı gelecek herkesi gittikleri o partide susturdular. CHP’li belediye salonlarında bizi böldüler.Aksaray halkı Yeşil Sol- HDP’ye oy vereceğine inanmıyorum. Belediye başkanlarının iadesi ile özerklik talep ediyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bunlar koltuk sevdasından kaynaklanıyor. Daha kendi aralarında anlaşamıyorlar. Ülkeyi yönetirken nasıl anlaşacaklar” diye tepki gösterdi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası