banner
Siyaset

‘Artık değişimin vakti gelmiştir’

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı,  31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürüyor. Taşpazar mahallesi ve Yeni sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri yapan İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı..

‘Artık değişimin vakti gelmiştir’
banner

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı,  31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürüyor.

Taşpazar mahallesi ve Yeni sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri yapan İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray halkının iktidarın yanlış politikalarına 31 Mart seçimlerinde sarı kart göstermesi gerektiğini söyleyerek; aksi halde yaşanan ekonomik sıkıntıların artarak devam edeceğini belirtti.

14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşların derinleşen ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu ifade eden Karacaer, “Esnafımız, Bağkur, SSK ve vergileri ödemekte zorlanıyor. Emeklimiz açlık sınırının altında maaşa mahkum edilmiş durumda. 31 Mart seçimlerinde vereceğiniz karar, iktidarın yanlış politikalarına uyarı niteliğinde sarı kart gösterilmesidir. Değişim için Cumhur ittifakının karşısında kazanacak adaya destek verilmelidir. Vatandaşlarımız artık her yerde değişimi istediklerini haykırmaya başladılar. Ülkemizin ve Aksaray’ın geleceği için 31 Mart seçimleri tarihi önem taşımaktadır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası