banner
Genel

ASÜ maaş ödemeleri yapı kredi bankasından yapılacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) personelinin maaş ödemeleri, 2024-2027 döneminde Yapı Kredi Bankasından yapılacak. İlgili protokol düzenlenen törenle imzalandı. Bir süredir çeşitli bankalarla personelin maaş ödemelerine ilişkin görüşmeler yapıldığını ve sürecin tamamlandığını..

ASÜ maaş ödemeleri yapı kredi bankasından yapılacak
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) personelinin maaş ödemeleri, 2024-2027 döneminde Yapı Kredi Bankasından yapılacak. İlgili protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Bir süredir çeşitli bankalarla personelin maaş ödemelerine ilişkin görüşmeler yapıldığını ve sürecin tamamlandığını söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, görüşmelerin şeffaf bir biçimde gerçekleştirildiğini ve oluşturdukları ekibin tüm teklifleri büyük bir dikkatle incelediğini kaydetti. Önümüzdeki üç yıl boyunca Yapı Kredi Bankasıyla çalışacaklarını dile getiren Prof. Arıbaş, “Düzenlenen ihalede en yüksek teklifi veren banka Yapı Kredi oldu. 2024-2027 arasındaki üç yıllık dönemde ASÜ personelinin maaş ödemeleri Yapı Kredi Bankası aracılığıyla yapılacak. Banka yönetimine ve ASÜ adına süreci takip eden ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İmzalanan protokol tüm personelimize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Rektör Alpay Arıbaş ve Yapı Kredi Bankası Aksaray Şube Müdürü Beyazıt Keleş, hazırlanan protokolü imzaladı.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası