banner
Siyaset

Av. Sinan Özkan, ‘Aksaray doğru adımlarla yola devam diyor’

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettiği yerlerde Aksaray’a AK Parti iktidarında 2002 yılından bugüne kadar yapılan yatırımları ve yeni..

Av. Sinan Özkan, ‘Aksaray doğru adımlarla yola devam diyor’
banner

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettiği yerlerde Aksaray’a AK Parti iktidarında 2002 yılından bugüne kadar yapılan yatırımları ve yeni dönemde yapılması planlanan projeleri anlatan Özkan, özellikle Aksaray Belediyesinin yaptığı çalışmaların halk nezdinde takdir topladığını söyledi.

Özkan, 11 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinde öncelikli konular arasına giren kentsel dönüşüm noktasında atılan adımların çok isabetli olduğunu vurguladı. Yaptıkları ziyaretlerde halkın sağladığı destek ve teveccühün Aksaray’ın Reis’e olan güvenini gösterdiğini ifade eden Özkan, “Her yerde AK Parti, her yerde Reis. Aksaray kararını çoktan vermiş” dedi.

‘ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİ AK PARTİYLE ARTTI’

Aksaray Belediyesinin kent genelinde altyapıdan üst yapıya, yapısal projelerden sosyal, kültürel etkinliklere kadar birçok projeyi hayata geçirdiğini söyleyen Özkan, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti. Özkan, “Belediye Başkanımız Evren Dinçer, göreve geldiği günden bugüne kadar vaat ettiği projelerin büyük bir bölümünü hayata geçirdi. Belediyemiz tarafından başlatılan Sevgi Evleri, Mahalle ve Kitap Konakları, Millet Bahçeleri, Katı Atık Depolama ve Bertaraf Tesisi, TAT Merkezi, Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi ve Aratol Taziye Evi, Şehir Kabristanlığı, Selçuklu Külliyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Yeni Belediye Binası, Yeni Sanayi Projesi, Akıllı Bisiklet Yolu, Şehitlik Müzesi ve Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm projelerinin yanı sıra alt yapı çalışmaları, asbest boruların değişimi ve sıcak asfalt projelerinin birçoğu tamamlanırken birçoğu da tamamlanma aşamasına gelmiştir. Bunun yanı sıra Millet Bahçeleri ve Sosyal Parklar ile vatandaşlara yeni yaşam alanları sunulmaktadır” diye konuştu.

‘HAMİDİYE YENİ BİR MERKEZ OLACAK’

Hamidiye Mahallesi’nde başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesinin Aksaray’a değer katacak vizyon projelerden biri olduğunu söyleyen Özkan, “11 ili vuran ve büyük yıkımlara neden olan 6 Şubat depremine şahit olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ülke genelinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın koordinesinde yürütülen kentsel dönüşümün önemi de yaşanan bu acı olaydan sonra bir kez daha gün yüzüne çıktı.  Kentsel dönüşüm projemiz kapsamında Aksaray’da halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden 75. binanın yıkımı gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarına başlayarak şehrin kalbinden başlatılan yenileme çalışmaları daha sonra şehrin ihtiyaç duyulan diğer noktalarında da devam ederek daha modern, sağlam ve kullanışlı yapılarla Aksaray’ı inşa etmeyi sürdüreceğiz. Hamidiye Mahallesi projemiz tamamlandıktan sonra yeni bulvarı, depreme dayanıklı binaları, iş merkezleri, katlı otoparkı ve sosyal donatı alanları ile vatandaşlarımıza yeni bir yaşam merkezi sunacak” dedi.

‘AKSARAY 4 VEKİLİYLE GELECEĞE SAĞLAM BİR ADIM ATACAK’

El ele, gönül gönle şehre daha nice projeler kazandıracaklarını aktaran Özkan, şöyle konuştu: “Aksaray’ımız 14 Mayıs seçimlerinde tarihi bir an yaşayacak. Bu seçimde milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifak’ımıza ve AK Parti’ye vereceği desteğe inancımız tam. 14 Mayıs sonrası ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuz doğrultusunda hedeflerimize doğru ve emin adımlarla büyük bir kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Aksaray’da 4 milletvekilimizle güçlü yarınlar için mücadele edeceğiz.”  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası