Spor

​Avanos kampı başlıyor

kılıçarslan spor kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 4. yaz futbol kampı yarın başlıyor.  kılıçarslan spor kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 4. yaz futbol kampı..

​Avanos kampı başlıyor
banner

kılıçarslan spor kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 4. yaz futbol kampı yarın başlıyor.  kılıçarslan spor kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 4. yaz futbol kampı yarın başlıyor. kamp nevşehir avanos avrasya otelde yapılacak. farklı birçok ilden 8-15 yaş aralığında sporcunun katılacağı kapadokya cup, futbol şenliği şeklinde olacak, diğer iller ile turnuva maçları, yüzme, gezi, eğlence, beslenme ve futbol oyun kuralları eğitiminden oluşan bir kamp programı uygulanacak.
kılıçarslan spor kulübü yöneticisi ali yıldırım ” çocuklarımızın sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağlayacak, özgüven kazanımını destekleyecek yaz futbol kampımız, tecrübeli beden eğitimi öğretmeni ve antrenörlerimizin nezaretinde yapılacaktır. küçük yaş gruplarında sporcumuzun yanında veliler.de kampa katılacaktır. İzmir, kocaeli, kayseri, konya, nevşehir gibi birçok ilden katılımın sağlanacağı kapadokya futbol Şöleninde yeni arkadaşlar edinecek öğrencilerimiz, turnuva maçları ile kıyasıya mücadele ederek tecrübe kazanacak, kendini gösterme imkanı bulacaktır. kapadokya bölgesinde yapılacak gezi ile çocuklarımız kültürel bir etkinliğe katılarak unutulmaz anlar yaşayacaktır” dedi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası