banner
Siyaset

Başkan Aktürk’ten teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine atanan Hamza Aktürk, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden ötürü teşekkür mesajı yayınladı. Göreve atandığı..

Başkan Aktürk’ten teşekkür mesajı
banner

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine atanan Hamza Aktürk, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden ötürü teşekkür mesajı yayınladı. Göreve atandığı günden itibaren hızla çalışmalara başladığını söyleyen İl Başkanı Hamza Aktürk, bir taraftan kendisine hayırlı olsun için gelen misafirlerini ağırlarken, bir taraftan teşkilat çalışmaları için gece gündüz çalıştığını belirtti. Aktürk şöyle konuştu: “Önümüzde ülkenin geleceği konusunda çok önemli bir seçim var. Bunun için kaybedecek bir dakikamız yok. Cumhur İttifakı’mızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ülkemiz ve Aksaray’ımız için koşturmaya devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi işimiz, vaktimizden çok. Artık seçim arifesindeyiz. Daha çok sahada olacağız. İl başkanlığımızda daha az bulunacağız. Talebi ve önerisi olan vatandaşlarımız için İl başkanlığımızda nöbetçi başkanlarımız devamlı bulunacaktır. Tekrar bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, bulunmak isteyip de vakti olmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası