banner
Siyaset

Başkan Dinçer; ‘Soframız da bir, gönüllerimiz de’

PAZAR PAZARI ALANINDA KURULAN GÖNÜL SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞ İFTAR YAPTI Aksaray Belediyesinin düzenlediği mahalle iftar programları devam ediyor. Binlerce kişinin birlikte oruçlarını açtığı mahalle iftar programlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor…

Başkan Dinçer; ‘Soframız da bir, gönüllerimiz de’
banner

PAZAR PAZARI ALANINDA KURULAN GÖNÜL SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞ İFTAR YAPTI

Aksaray Belediyesinin düzenlediği mahalle iftar programları devam ediyor. Binlerce kişinin birlikte oruçlarını açtığı mahalle iftar programlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Fatih ve İstiklal mahallelerinin ortak noktası olan pazar pazarı alanında düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL GÖSTERGESİ BURADA SERGİLENİYOR’

Vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarla karşılanan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Ramazan ayının bereketi, bizi yine bir iftarda daha bir araya getirdi. Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının Mübarek olmasını dilerim. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında kurulan iftar sofralarımız ile yüzlerce vatandaşımız aynı anda iftar açıyor. Birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi buralarda sergileniyor. Aksaray’ımızın için sizlerle istişare halinde gece gündüz çalışmayı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla görüşüyoruz, mahallemizi ziyaret ediyoruz ve gelecekte oluşacak ihtiyaçlara göre de planlamalarımızı yapıyoruz. Bu bağlamda mahallemizde kullanılmayan atıl vaziyette bulunan bir bahçemiz vardı burayı Fatih Millet Bahçesi olarak hizmete açtık. İnşallah yakın zamanda hemen yanı başımızda olan noktada hizmete açacağımız Çocuk Eğlence Merkezi ile mahallemize bir renk katacağımız düşüncesi içerisindeyiz. Bu mahallelerimiz sürekli büyüyor, gelişiyor. Diğer taraftan yeni dönem için Çocuk Eğlence Merkezimizin hemen arka tarafına bir yüzme havuzu ve spor tesisini hem erkek vatandaşlarımız hem de tüm yaş gruplarına hitap edecek şekilde hayata geçirerek bu mahallelerimizi daha da cazip bir hale kavuşturmuş olacağız. Tabi ihtiyaç doğrultusunda alt yapıdan üst yapıya yapılması gereken ne varsa yine hizmetlerimizi sürdürme çabası içerisinde olacağız. İnşallah 31 Mart günüde sizlerin vereceği desteklerle de bu hizmet kervanında sizlerle birlikte olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olmayı sürdüreceğiz. Bugün bu iftar programında bizlerle birlikte olduğunuz için Sayın Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanımız Hamza Aktürk ile birlikte teşekkür ediyoruz. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

Yüzlerce kişinin aynı sofrada oruç açmanın bereketini yaşadığı iftar sofraları, birlik ve beraberliğe sahne olurken, vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getiriyor.  Başkan Dinçer iftardan sonra da vatandaşlarla sohbet etmeyi sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Dinçer, vatandaşın fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası