Spor

BELEDİYESPOR HOPA DERBİSİNE HAZIR

tff 3″üncü  lig 1″inci  grupta mücadele eden aksaray belediyespor pazar günü ligin 15″üncü  haftasında kendi evinde grupta 3.sırada yer artvin hopaspor”u konuk edecek. karşılaşma dağılgan stadında saat 13.30″da oynanacak. karşılaşmayı..

BELEDİYESPOR HOPA DERBİSİNE HAZIR
banner

tff 3″üncü  lig 1″inci  grupta mücadele eden aksaray belediyespor pazar günü ligin 15″üncü  haftasında kendi evinde grupta 3.sırada yer artvin hopaspor”u konuk edecek. karşılaşma dağılgan stadında saat 13.30″da oynanacak. karşılaşmayı klasman hakemleri İstanbul bölgesinden fevzi erdem erbaş, yardımcılıklarını ise Önder çalış ve mücahid adem çelebi, yönetecek. müsabakanın 4. hakemi ise taner çakır.
artvİn hopaspor”un karnesİ
ligin 15″inci haftasında pazar günü oynayacağımız artvin hopa spor”un ligde oynadığı 14 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. ligde 26 puanla 3. sırada yer alan artvin hopaspor, rakip fileleri 23 kez havalandırırken, kalesinde 12 gol gördü.
aksaray beledİye spor”un karnesİ
siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor ise ligde oynadığı 14 karşılaşma sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 25 puanla 4.sırada yer alıyor. temsilcimiz rakip fileleri 21 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü.
maçin hakemlerİ İstanbul bÖlgesİnden
karşılaşmayı klasman hakemleri İstanbul bölgesinden fevzi erdem erbaş, yardımcılıklarını ise Önder çalış ve mücahid âdem çelebi, yönetecek. müsabakanın 4. hakemi ise taner çakır.
taraftarlar hopa maçina kİlİtlendİ
pazar günü kendi evimizde konuk edeceğimiz artvin hopaspor maçına 68 gençlik hazır. bu maçı iple çeken taraftarlarımız pazar günü oynanacak olan hopa derbisine hazır olduklarını belirterek pazar günü bütün taraftarları dağılgan stadına beklediklerini belirttiler.   
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası