banner
Siyaset

‘Biz büyük bir aileyiz’

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş beraberinde milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk ve Gürsel Keskin ile birlikte İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu. CHP heyetini, İYİ Parti..

‘Biz büyük bir aileyiz’
banner

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş beraberinde milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk ve Gürsel Keskin ile birlikte İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu. CHP heyetini, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal ve milletvekili adayları Turan Yaldır ile Naciye Akkuş karşıladı.

‘HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ’

Ziyaretler kapsamında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır, “Bugün bir kez daha büyük bir aile olduğumuzu gördük. Hep birlikte karar verip hareket edersek, kazanamayacağız bir seçim olamadığını, bu tabloyla ve gözlerinizdeki heyecanla buradan çok net görüyorum. Bugün bizleri salonlar almadı, yarın meydanlar almayacak.14 Mayıs’ta ise sandıklar almayacak. Bizler İYİ Parti listesinden Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş ve Gürsel Keskin ile birlikte önemli bir mücadeleye çıktık. Şu anda er meydanındayız. Çok avantajlı bir listeye sahip olduğumuzu tüm Aksaray kamuoyu bizlere ifade ediyor. Millet ittifakı listesinin İYİ Parti listesinin Aksaray’daki en başarılı, hakkaniyetli, çalışkan ve Aksaray’ın sorunlarına en vakıf liste olduğunu biliyorlar. Bizlerde bize olan bu güveni boşa çıkarmayacağız. 4 vekille meclise gitmek istiyoruz. Bu konuda da iddialıyız” dedi.

‘KAZANAN AKSARAY OLACAK’

İYİ Parti’de bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu vurgulayan Ali Abbas Ertürk ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Altılı masanın hangi partisine gidersem kendi evime girmiş gibi hissediyorum. Bu birlikteliği ve ortak duyguyu ortaya koyan tek bir sebep ise vatan aşkıdır. Bu birlikteliğimiz sokaklara ve meydanlara taşacak.14 Mayıs gecesi büyük bir zaferle taçlanacak.15 Mayıs sabahına sıkıntılardan kurtulmuş olarak uyanacağız. Hukuksuzluğu, adaletsizliği, haksızlığı sandığa gömmüş olacağız. Bizler belki milletvekili olacağız ama kazanan 4 kişi değil kazanan ülkemiz ve Aksaray’ımız olacak. Bu birlikteliğimiz çok önemli.” Foto-Haber:  Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası