banner
Siyaset

‘Biz esnaflarımızla büyük bir aileyiz’

Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti heyeti, Cuma Namazı sonrasında Ulu Cami önünde cami cemaati ile sohbet ettikten sonra Minarecik Mahallesindeki esnafları..

‘Biz esnaflarımızla  büyük bir aileyiz’
banner

Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti heyeti, Cuma Namazı sonrasında Ulu Cami önünde cami cemaati ile sohbet ettikten sonra Minarecik Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Minarecik Mahallesindeki 3. Nolu belediye iş merkezinde ve Eras İş Merkezinde yapılan esnaf ziyaretine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Üyesi Abdi Okur, Belediye Meclis üyeleri ve parti üyeleri eşlik etti.

Esnafların kendilerini güler yüzle ve memnuniyetle karşıladıklarını belirten Dinçer; “Biz yerel yönetimler olarak esnaflarımızı büyük bir aile olarak görüyoruz. Görev sürecimiz boyunca yaptığımız her çalışmada ve projede bölgede faaliyet gösteren esnaflarımızın görüş ve önerilerini alarak yaptık. Bu anlayışla yaptığımız çalışmalarda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yeni dönemde de yapacağımız tüm çalışmalarımızı ortak akıl ve istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Şehrimizin gelişimi ve esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek açısından her zaman iletişim halinde olduk bundan sonraki süreçte de bu iletişimimiz daha güçlü devam edecek”dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası