banner
Siyaset

‘Biz yaptık, yine biz yapacağız’

DİNÇER “HEMŞEHRİLERİMİZ KARARINI VERMİŞ, İSTİKRAR VE YENİ PROJELER İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORLAR” Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve..

‘Biz yaptık, yine biz yapacağız’
banner

DİNÇER “HEMŞEHRİLERİMİZ KARARINI VERMİŞ, İSTİKRAR VE YENİ PROJELER İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORLAR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat mensuplarıyla saha çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve başladığı günden bu yana, mesaisinin büyük çoğunluğunu halkın arasında geçirdiğini ve her fırsatta halkın sorunlarını birinci ağızdan dinlediğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm enerjisini de Aksaraylılardan aldığını belirtti.

Ziyaretlerinde de samimi bir destekle karşılandığını vurgulayan Dinçer, “Hemşehrilerimiz kararını vermiş. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız, istikrar ve yeni projeler için durmak yok yola devam diyorlar. Aksaray’ın her noktası kalkınsın, hizmetle tanışsın diye mücadelemizi sürdürüyoruz. İnsanlarımızın derdine derman olmak, şehrimizin her köşesini hizmetle buluşturmaya, aşkla, inançla, umutla, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan milletimizin her bir ferdini kucaklamaya kararlıyız. Göreve geldiğimizde gönül belediyeciliği sözü verdik. Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Amacımız hep birlikte ortak akılla hareket ederek mutlu bir Aksaray inşa etmek. Bunun için insan odaklı projeler için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bütün kapıları çalmak, bütün gönüllere girmek, davamızı izah etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası