banner
Siyaset

Boztoprak ve Çalışkan CHP’den aday adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muammer Boztoprak ve Kubilay Çalışkan 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı. ‘ESKİL’İN SESİNİ DUYURACAĞIM’ Parti binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Boztoprak, “Amacım..

Boztoprak ve Çalışkan CHP’den aday adayı oldu
banner

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muammer Boztoprak ve Kubilay Çalışkan 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı.

‘ESKİL’İN SESİNİ DUYURACAĞIM’

Parti binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Boztoprak, “Amacım her zaman hor görülmüş ve yok sayılmış Eskil ilçesini mecliste hak ettiği şekilde temsil etmektir. Her zaman köylünün ve milletin yanında olan partimizin Cumhurbaşkanı aday adayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Millet İttifakı olarak 14 Mayıs gecesi zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

‘YETER SÖZ MİLLETİNDİR’

Eczacı Kubilay Çalışkan ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk halkı tarafından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na görev ve yetkinin verileceğine inancımız tamdır. Göz bebeğimiz Aksaray’ın sorunlarını çözmek ve duyulmayan sesini Ankara’ya duyurmak için bu hizmet kervanına dahil olduk. Şehrimizin sahipsizliğine son vermek için, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş bir parti olarak CHP milletvekili aday adayı olduğumu beyan ederim. Tüm kesimler için buradayız. Yeter söz milletindir.” Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası