Siyaset

‘Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır’

AK Parti’nin, 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde genel başkanlık seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde geçerli 1399 oyun tamamını alarak partisinin..

‘Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır’
banner

AK Parti’nin, 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde genel başkanlık seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde geçerli 1399 oyun tamamını alarak partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresine katıldı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy,Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Aksaray ilçe, belde belediye başkanları, teşkilat üyeleri, mahalle, köy temsilcileri ile parti üyeleri katılım sağladı.

Ankara Spor Salonu’nda başlayan kongrede hitaplarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkes bedeni ile olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salondadır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Bu sevda Türkiye bin yılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda ecdadın emanetine sahip çıkma davasıdır. Bu sevda Aksaray’ın Iğdır’ın, Isparta’nın, İstanbul’un sevdasıdır” diyerek 81 ili tek tek saydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Cumhur İttifakı kılavuzluğunda ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgusu yaparak, hedeflerine ulaşacaklarının altını çizdi.

‘DAİMA HİZMET FELSEFESİYLE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK’

AK Parti’nin 22 yıldır ‘Daima Hizmet’ felsefesiyle millete hizmet ettiğini ve bundan sonra da yeni kadrolarla bu hizmet anlayışını sürdüreceğini belirten Milletvekili Aydoğdu; “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizzat milletimizin kurduğu ve kuruluşundan bu yana aralıksız şekilde teveccüh gösterdiği AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Kongresi’ni ilk günkü heyecanımızla, ilk günkü aşkla delegelerimiz ve partililerimizle birlikte gerçekleştirdik. AK Parti olarak, 22 yıldır hem teşkilatlarımız olarak hem de iktidarlarımız olarak ‘Daima Hizmet’ felsefesiyle var gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da yine yenilenen kadrolarımızla milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz. ‘Cumhuriyet’in Yüz akı, Türkiye’nin Ortak Aklı’ olarak, daima ileriye dönük ve yenilikçi hamlelerle, Milletimizin de teveccühüyle yeni zaferlere yelken açacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

‘KONGREMİZ PARTİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLARA VESİLE OLSUN’

Milletvekili Hüseyin Altınsoy da, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizde oyumuzu kullandık. Partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin partimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ’

Kongre hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ise “Partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Aktürk, sözlerini şöyle sonlandırdı: “AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongre’sinde Aksaray teşkilatı olarak büyük bir coşku ve heyecanla yerimizi aldık ve oyumuzu kullandık. AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Yıllardır olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak AK Kadrolarımız ile daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası