banner
Siyaset

CHP adayı Demir, esnaflardan Aksaray otomotiv piyasası hakkında bilgi aldı

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşması ile seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve parti teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor. Harita Yüksek Mühendisi Pelinsu Yıldırım..

CHP adayı Demir, esnaflardan Aksaray otomotiv piyasası hakkında bilgi aldı
banner

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşması ile seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve parti teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Harita Yüksek Mühendisi Pelinsu Yıldırım Demir toplumun her kesimini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. Seçim ziyaretleri kapsamında, Aksaray Otomotiv sektörünün kalbinin attığı merkezler arasında yer alan Otonomi Oto Galericiler Sitesini ziyaret eden Yıldırım Demir, esnaflardan Aksaray otomotiv piyasası hakkında bilgi aldı.

Gittiği her yerde olduğu gibi Otonomi esnafı tarafından da ilgi ile karşılandığını söyleyen Pelinsu Yıldırım Demir beraberindeki CHP teşkilatıyla birlikte sektörün beklentileri ve iş hacmi konusunda istişarelerde bulunduklarını aktardı.

Ziyaret sırasında sektörün öncelikli konuları üzerine görüşmeler gerçekleştirilen Demir, Aksaray’ın otomotiv sektöründe daha ileriye taşınması için çalışmalar yapacaklarını belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası