banner
Siyaset

‘Çiftçilerimize sadaka değil destek vereceğiz’

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır ve beraberindeki heyet, Yeşilova beldesi. Armutlu ve İncesu köylerini ziyaret ederek çiftçiler ve üreticileri dinledi. Ziyaret ettiği belde ve köylerde yoğun ilgi ve teveccüh ile..

‘Çiftçilerimize sadaka değil destek vereceğiz’
banner

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır ve beraberindeki heyet, Yeşilova beldesi. Armutlu ve İncesu köylerini ziyaret ederek çiftçiler ve üreticileri dinledi.

Ziyaret ettiği belde ve köylerde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılandığını söyleyen Yaldır, çiftçileri ve üreticileri büyük bir dikkatle dinleyip gerekli notları aldığını ifade etti.  Burada açıklamalarda bulunan Yaldır şöyle konuştu: “Bu güzelim bereketli topraklarda elinize ayçiçeği, buğday, arpa ve birçok ürünün tohumunu alıp toprağa atsanız fışkırır. Bir ülkenin kalkınmasını, kendi kendine yetebilmesini, çiftçi ve üreticiyi destekleyerek sağlayabiliriz. İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere yurdumuzun bütün bölgelerinde tarımsal faaliyetlerle uğraşanların desteklenmesi lazım” sözlerini kullandı.

Pandemi sürecinde gıdanın çok önemli olduğunun fark edildiğini söyleyen Yaldır, kendisinin de bir üretici olduğunu belirterek, çiftçilerin ve üreticilerin halinden çok iyi anladığını aktardı.

Çiftçi ve üreticiye söz veren Yaldır, “Sizlerin desteğiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizleri ve Aksaray’ı temsil etme hakkını kazanırsam, söz veriyorum tarımsal faaliyetlerle ilgili bütün çalışmaların içinde olacağım. Hatta tarım komisyonunun çalışmalarına bizzat katılacağım. Ne demiş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Köylü milletin efendisidir.’ Bizim köylümüze sadaka değil tam bir destek vermemiz lazım. 21 yıl sonunda geldiğimiz noktada borçlarını ödeyemeyen, kredi batağında traktörünü tarım ekipmanlarını hacze kaptıran, köyleri boşaltıp baba yadigarı topraklarını satmak zorunda kalan çiftçi ve üretici ordusu çıkardılar” açıklamasında bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası