banner
Siyaset

Çıtak; ‘Artık Aksaray’ın kaybedecek zamanı yok’

ÇITAK; “HİZMET GEMİSİNİN BAŞINA GEÇEREK ROTAMIZI AKSARAY’I TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ YAPACAK HİZMETLERE ÇEVİRECEĞİZ” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmalarını kurum ziyaretleriyle sürdürdü. Gün içerisinde..

Çıtak; ‘Artık Aksaray’ın kaybedecek zamanı yok’
banner

ÇITAK; “HİZMET GEMİSİNİN BAŞINA GEÇEREK ROTAMIZI AKSARAY’I TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ YAPACAK HİZMETLERE ÇEVİRECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmalarını kurum ziyaretleriyle sürdürdü. Gün içerisinde İl Genel Meclisi’ni Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü, Orman Müdürlüğünü, Devlet Su İşlerini ve Karayolları 38. Şube Şefliğini ziyaret eden Çıtak, kurum müdürleri ve personellerle bir araya geldi.

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Çıtak; “İl Genel Meclisi üyelerimize Aksaray’ımıza beş yıllık hizmetleri için teşekkür ediyor, tekrar aday olan üyelerimize ve görev sürelerini tamamlayıp aday olmayan üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

‘AKSARAY’I ADIM ADIM GEZİYORUZ’

Kurum ziyaretlerinde gösterilen misafirperverlik ve samimiyet için de teşekkür eden Çıtak; “Aksaray’ı adım adım geziyoruz. Adım atmadığımız hiçbir yer, temas etmediğimiz hiçbir kimse kalmayacak. Aksaray için yapacaklarımızı her platformda anlatacağız. Artık Aksaray’ın kaybedecek zamanı yok. Aksaray’ı şaha kaldıracak projelerle geliyoruz. Temas ettiğimiz, anlattığımız herkes buna olan inancımızı kat kat artıyor. Biz inanmadığımız bir şeyi söylemiyoruz. Halkımızda bunu çok iyi biliyor. Gösterdikleri ilgi ve samimiyet bunu gösteriyor. İnşallah 31 Mart’ta MHP’nin özlenen kadrolarıyla hizmet gemisinin başına geçerek rotamızı Aksaray’ı Türkiye’nin örnek şehri yapacak hizmetlere çevireceğiz. El birliğiyle şehrimizi parmakla gösterilir bir yapıya büründüreceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası