banner
Siyaset

Çıtak’tan dev bir proje daha

ÇITAK: “ESKİ MEDAŞ’IN OLDUĞU YERE RESTORANLAR, KAFELER, DİNLENME ALANLARI, BUTİK MAĞAZALAR GİBİ İŞLETMELERİ YEŞİL BİR DOKUYLA BÜTÜNLEŞİK HALDE TASARLAYACAĞIZ. BEDESTENDE ESNAFLARIN DÜKKÂNLARI, İŞLETMELERİN İHTİYAÇLARINA ÖZEL OLARAK KURGULANACAK” Milliyetçi Hareket Partisi..

Çıtak’tan dev bir proje daha
banner

ÇITAK: “ESKİ MEDAŞ’IN OLDUĞU YERE RESTORANLAR, KAFELER, DİNLENME ALANLARI, BUTİK MAĞAZALAR GİBİ İŞLETMELERİ YEŞİL BİR DOKUYLA BÜTÜNLEŞİK HALDE TASARLAYACAĞIZ. BEDESTENDE ESNAFLARIN DÜKKÂNLARI, İŞLETMELERİN İHTİYAÇLARINA ÖZEL OLARAK KURGULANACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’a değer katacak projelerini açıklamaya devam ediyor. ‘Balıkçılar Çarşısı’ projesi ile ilk adımı atan Çıtak, Eski Medaş olarak bilinen bölgede hayata geçirmeyi planladığı projeyi de açıkladı.

Bölgeye yapılacak projenin detaylarını paylaşan Çıtak; “Aksaray’ın kadim kültürüne uygun, hem nostaljiyi hem de modern bakış açısını aynı anda yansıtan bir bedesten inşa edeceğiz. Eski Medaş’ın olduğu yere restoranlar, kafeler, dinlenme alanları, butik mağazalar gibi işletmeleri yeşil bir dokuyla bütünleşik halde tasarlayacağız. Bedestende esnafların dükkânları, işletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak kurgulanacak ve ilgili esnafların bağlı bulundukları mesleki birliklerin çalışma odaları da aynı alanda yer alacak. Vatandaşlar ise günün her saati canlı bir çarşıda gönüllerince vakit geçirebilecek, şehri hissedecek. Kadim kent Aksaray’ın kalbinde, hem modern hem tarihi dokuya uygun hem de işlevsel bir çarşı MHP kadrolarıyla hayata geçecek. Aksaray’ın artık kaybedecek bir anı yok. 31 Mart seçimleriyle özlenen MHP kadroları hizmet gemisinin başına geçerek rotayı Aksaray’a değer katacak projelere, şeffaf belediyeciliğe, katılımcı belediyeciliğe çevirecektir” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası