Siyaset

Çölkesen’den il başkanlığına veda

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, yeniden İl Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. İki dönem yaptığı MHP Aksaray İl Başkanlığı görevinin, 17 Eylül 2023 Pazar Günü yapılacak 14. Olağan İl..

Çölkesen’den il başkanlığına veda
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, yeniden İl Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

İki dönem yaptığı MHP Aksaray İl Başkanlığı görevinin, 17 Eylül 2023 Pazar Günü yapılacak 14. Olağan İl Kongresi ile sona ereceğini ifade eden Çölkesen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2018 yılı Nisan ayından itibaren beş buçuk yıldır yaptığım MHP Aksaray İl Başkanlığı görevim, 17 Eylül 2023 Pazar Günü yapacağımız 14. Olağan İl Kongresi ile sona erecektir. MHP Aksaray İl Kongresinde aday olmayacağım.  İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde üç önemli seçim yaşadık ve Aksaray tarihinde ilk defa üst üste iki dönem partimiz, oy oranını da artırarak milletvekili çıkarmıştır. Yine 2019 yerel seçimlerinde; MHP Aksaray genelinde yüzde 34 oy alarak tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmıştır ve partimiz 6 belediye başkanlığı kazanmıştır. Partimiz tüm ilçelerde birer tane olmak üzere toplam 10 il genel meclisi üyesi çıkarmıştır. Bu başarı tüm il teşkilatlarımızın ve hepimizin başarısıdır. Üç hilale ve davamıza leke sürdürmeden, iki dönem başarıyla görevimi yaptığımı bizzat Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan duymanın gururu ile görevimi devredeceğim.  Bu süreçte birlikte çalıştığımız Milletvekilimize, teşkilatımızın her kademesinde yer alan tüm dava arkadaşlarımıza, vatandaşlarımızın taleplerine samimiyetle yardımcı olmaya çalışan kurumlarımızın çok değerli müdürlerine ve bizlerin sesi olan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu günden sonra da Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, İl Teşkilatımızın yanında olacağımı belirterek Aksaraylı hemşehrimize ve dava arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası