banner
Siyaset

Demir, ‘Aksaray’ı yaşarken mutlu olacağımız bir yer haline getireceğiz’

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor. Gençlerin yoğun olarak bulunduğu Kafeler Caddesi olarak anılan Ebulfeyz Elçibey..

Demir, ‘Aksaray’ı yaşarken mutlu olacağımız bir yer haline getireceğiz’
banner

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor. Gençlerin yoğun olarak bulunduğu Kafeler Caddesi olarak anılan Ebulfeyz Elçibey Caddesini ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Demir, projelerinden bahsetti.

Liyakatli ve genç bir kadro ile gençlerin geleceğini hazırlamak için birçok proje ürettiklerini ifade eden Demir, “Belediyenin birkaç farklı ayağı vardır, birincisi şehrin alt yapısı, yolu, kaldırımı, kentsel dönüşümü gibi işlerken bir diğer ayağı ise sosyal belediyeciliktir. Sosyal belediyecilik o şehirde yaşayan insanları, gençleri ufacık bir caddeye hapsedip, alan tanımamak değildir. Bende genç bir kardeşiniz olarak sizler gibi sosyalleşecek bir alan bulamamaktan şikâyetçiyim. Aksaray’da gençlerin sosyalleşmesi için birkaç kafeden başka hiçbir yer yok. Kafelerimiz tabi ki olsun. Lakin başka alanlarımızda olsun. Biz gençleri düşünerek hazırladığımız projelerde, gençlerin sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar planlıyoruz. Spor alanları, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleşeceği alanlar. Mesela neden bizim şehrimizde bir sanat sokağı olmasın. Düşünsenize cıvıl cıvıl bir sanat sokağı. Resim sanat atölyelerinin olduğu bir sokak. Eskişehir’de belediye başkanımız bunu çok güzel yapmış. Gençler mutlu. Bizde şehrimizde sanat sokağı yanı sıra festivaller, konserler, sergiler, tiyatrolar ve bunun gibi daha birçok şey yapacağız gençlerimiz için. Bu kadar mı? Tabi ki hayır! Biz gençlerin hafta sonu şöyle soluk alabileceği alanlar tasarlamayı planladık. Elimizde Hasan Dağı gibi muhteşem bir güzellik var. Oraya gidip kalabileceğiniz bungalov evler yapacağız. Karavan park alanları yapacağız. Burası üniversite olan ve organize sanayisinden dolayı dışarıdan birçok insanın geldiği bir şehir artık. Bu yüzden yatırımlarımızı şehrin nüfusunun artışına göre planlayarak yapmalıyız, günü kurtaracak şekilde değil. Yapacağımız yatırımlar şehri en az 50 sene götürmeli. Zaten biz yönetimi devraldığımızda toplumun her kesimiyle olduğu gibi gençlerle de bir araya gelip, onlar için olan projelerimizi masaya yatıracağız. El birliği ile şehrimizi yaşamaktan zevk alacağımız, içinde yaşarken mutlu olacağınız bir yer haline getireceğiz. Bunun için sizlerden 31 Martta bizlere, bu şehir için olan hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için bir şans vermenizi istiyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası