banner
Siyaset

Demir ve Akın’dan bir dizi ziyaret

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve 1989-1994 yılları arasında görev yapan Eski Aksaray Belediye Başkanı Memiş Akın’ın oğlu Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın..

Demir ve Akın’dan bir dizi ziyaret
banner

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve 1989-1994 yılları arasında görev yapan Eski Aksaray Belediye Başkanı Memiş Akın’ın oğlu Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın ile birlikte kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayı, vatandaşlarla sohbet edip projelerini paylaşıp onların beklentilerini dinliyor.

Ziyaretler esnasında, Aksaray’da yoksul bırakmamak için yola çıktıklarını söyleyen Pelinsu Yıldırım Demir ve ekibi, şehrin ve şehrin insanlarının ihtiyacı olan her alanda gerekeni yapacaklarını ve yanlarında olacaklarını dile getirirken, Aksaray’ı geleceğe taşıma konusunda kararlı olduklarını belirtti.

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir liyakatli kadrosu ile bugünde esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi. Ziyaretlere CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, CHP Önceki Dönem İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş, CHP Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Ömer Kaşif Akın ve parti teşkilatından isimler katıldı. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası