banner
Siyaset

Dinçer: ‘Başarımızın sırrı işimizi severek yapmamızdan geliyor’

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları sırasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ve ikinci döneminde Aksaray’da Gerçek Belediyecilik parolasıyla çalışacaklarını söyledi Dinçer, “Bu..

Dinçer: ‘Başarımızın sırrı işimizi severek yapmamızdan geliyor’
banner

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları sırasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ve ikinci döneminde Aksaray’da Gerçek Belediyecilik parolasıyla çalışacaklarını söyledi Dinçer, “Bu şehri sadece yönetmiyor, aynı zamanda seviyoruz. Aksaray’ımıza değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLEDİK’

Son 5 yılda Aksaray’da 10 milyar değerinde 125 projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Dinçer, sunduğu hizmetlerle şehre sayısız eser kazandırdıklarını ve özellikle sosyal hizmet politikalarında gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.

“Başarımızın sırrı, işimizi severek yapmamızdan geliyor” diyen Dinçer, “Her bir projemizin temelinde insan var. İnsan odaklı projeler hayata geçiriyoruz. Şehrimize ve halkımıza daha iyi ve güzel hizmet etme adına taşıdığımız sorumluluğun farkındayız ve bu sorumluluğu da severek, isteyerek ve kalpten yerine getiriyoruz. Başarımızın temelinde işimizi severek yapmamız var” diye konuştu.

Kent halkını doğrudan ilgilendiren projelere ve yatırımlara her zaman destek vermeye hazır olduğunu beyan eden Dinçer, yeni döneminde de geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini açıkladı. Dinçer; “Eğitim, kültür ve sanat alanlarında yatırımlar yaparak gençlerimizi desteklemek, onlara daha iyi bir gelecek sunmak da önceliklerimiz arasında. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin potansiyelini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için üzerimize düşen neyse onu yapmaya hazırız” dedi.

‘AKSARAY’IMIZI YENİ YÜZYILA HAZIRLAYACAĞIZ’

Aksaray’ı daha güzel bir şehir haline getirmek için durmadan çalışacağının altını çizen Dinçer, “Aksaray’ımızı sadece yönetmiyor, aynı zamanda çok da seviyoruz. Şehrimize hizmet etme sevdamızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Yeni dönemimizde de yeni projelerle Aksaray’ımızı yeni yüzyıla hazırlayacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası