banner
Siyaset

Dinçer ‘Meslek odaları bizim en büyük paydaşlarımızdır’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve..

Dinçer ‘Meslek odaları bizim en büyük paydaşlarımızdır’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ziraat Odasını ziyaret etti.

Milletvekili Aydoğdu hizmetleri ve projeleriyle Dinçer’in başarılı belediye başkanları arasında yer aldığını ve her konuda desteğinin süreceğini işaret etti. Dinçer, ziyaretlerinde kent gündemine ilişkin konularda değerlendirme bulunurken şehirde yaptığı ve yeni dönemde planladığı projeler hakkında oda başkanlarına bilgi verdi.

Dinçer; “Şehrimize en iyi hizmeti sunmak için istişarelerimiz her kurum ve meslek odalarıyla devam edecek. Meslek odalarıyla işbirliğimiz daha öncede olduğu gibi devam edecek.  Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olması için her fikir ve projeye destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası